Direktor

Marija Plavša

doktor filoloških nauka

profesor engleskog jezika i književnosti

Moj je posao da obezbedim da svi polaznici našeg centra imaju odličnu nastavu na kojoj će zabavnim, inovativnim i individualnim pristupom naučiti strani jezik. Ovaj predivni zadatak mi omogućava da istovremeno budem na samoj nastavi gde se “predstava odvija”, ali i iza kulisa “u procesu pravljenja predstave” sa kolegama. Zadovoljna lica polaznika su moj najjači i nepresušni izvor inspiracije za nove poduhvate. Oni su sastavni deo našeg centra, koautori svih aktivnosti koje se u njemu odvijaju. Ona poznata da “kompaniju čine ljudi” može se videti kroz sinergiju koja vlada među članovima našeg divnog tima.

Koordinator za nastavu i marketing aktivnosti

Jovana Radović

Dipl. ing. informatike

Sama moja pozicija određuje značaj mojih poslova, što me podstiče da ih radim odgovorno.

Volim svoj posao, jer se vrednuju moji rezultati, pruža mi mogućnost da iskažem svoju  kreativnost, omogućava unapređivanje znanja, sposobnosti i veština.

Timski duh i osećanje da ste deo jednog uspešnog tima predstavljaju posebno zadovoljstvo i snažan motiv.
Svi smo različiti, ali iz tih razlika izvlačimo najbolje za tim, usklađujemo ih i odlično sarađujemo.

Poslovni sekretar

Suzana Radoš

Dipl. menadžer za ekonomiju

Moj posao je da kordiniram između profesora i polaznika nešeg edukativnog centra. Ovaj posao me inspiriše zato što mi pruža mogućnost usavršavanja veštine komunikacije, interakcije i boljeg razumevanja međuljudskih odnosa.

Kroz iskren osmeh najmlađih polaznika uživam u lepoti ovog posla.

Profesor engleskog jezika

MA Irena Domazet

Uzivam u radu u nastavi, jer svaki dan donosi neka nova iskustva,
a osmeh zadovoljnih polaznika je tu da upotpuni ljubav prema ovom poslu.
U svoj nastavni odnos nastojim da unesem vedrinu, pozitivan stav prema jeziku i zanimljiv pristup pri koriscenju istog.
Kao “ticr”, “Morna”, “Kristina” i “Irenica” sa svojim ucenicima rado delim mnoge lepe i simpaticne trenutke.

Profesor engleskog jezika

MA Melanija Savić

Rad u nastavi me ispunjava, jer je svaki novi dan i čas prepun novih avantura i iskustava. Moj posao je da naučim polalaznike ne samo engleski jezik, već i da razvijem kod njih ljubav prema učenju i školi. Trudim se da polaznicima kroz razne aktvivnosti približim jezik, kulturu i želju da saznaju nešto novo i istražuju sami.

Profesor jezika i književnosti

MA Jelena Kaurin

Još u osnovnoj školi sam otkrila ljubav prema jezicima i sposobnost da svoje znanje prenesem drugima. Vremenom je ta ljubav postala moja profesija. Uzivam da predajem i ta pozitivna energija i odnos prema poslu doprinose da se moji polaznici prijatno osećaju u učionici. Najsrećnija sam kada mi polaznici kažu da su zbog mojih časova zavoleli jezik za koji su ranije mislili da je nesavladiv.

Profesor jezika i književnosti

MA Ana Janjević

Trudim se da svoju ljubav prema jezicima prenesim i na učenike, da ih inspirišem i ohrabrim da uče još novih jezika i tako bogate sebe. Uživam u radi sa njima, da im kroz igrice i priču dočaram i približim kulturu i jezik daleke drevne civilizacije.

Profesor nemačkog jezika

Jelena Novaković

Moj posao je da naše polaznike naučim nemačkom jeziku. Trudim se da im na zanimljiv način, kroz igru i konverzaciju, učenje jezika učinim jednostavnim i zabavnim.

Profesor francuskog jezika

Katarina Roksandić

Kao profesor francuskog jezika, moj zadatak je da našim polaznicima približim ovaj predivan jezik i francusku kulturu kako bi ga na što efikasniji, bolji i, za njih, lakši način savladali. Uživam u svom poslu i nastojim da svoje učenike motivišem, podstaknem njihovu ljubav prema ovom jeziku, kao i radoznalost i želju za samostalnim radom, što mi oni i vraćaju motivišući mene svojim uspesima i znanjem.

Brainobrain instruktor

Mirjana Avramović

Brainobrain je izuzetan program koji pruža mnoge mogućnosti za razvoj i usavršavanje dece.

Moj posao je da na što bolji način svojim znanjem i iskustvom u radu sa decom doprinesem tom cilju.

Brainobrain je  mesto gde se dešava eksplozija ideja, gde se naše neuronske mreže bogate putevima i vezama koje ostaju za ceo život. Moć tih veza može osetiti samo nastavnik koji svet gleda očima deteta. Svako dete je nežni pupoljak, a moj životni poziv shvatam kao doprinos da se svako od njih razvije u prelep cvet. U baštama prepunim cveća najviše latice šire deca Brainobrain programa.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.