KREATIVNE RADIONICE

 

Kreativne radionice ART laboratorija su namenjene deci uzrasta od 6 do 12 godina. Art laboratorija je mesto na kome stvaramo i eksperimentišemo, igramo se i učimo o umetnosti. Tokom radionica istražujemo nove slikarske materijale, kombinujemo različite tehnike; od suvog i masnog pastela, akrila, akvarela do kolaža, mozaika i glinamola. Razgovaramo i o važnim temama, kao što je ekologija napr., pa se na konkretnu temu osvrnemo kroz neki kreativni zadatak.

Deca vole da uče kroz igru, a potreban im je i siguran, ušuškan, prijatan kutak u kome borave, poput edukativnog centra Mayflower. U lepom, čistom i bezbednom prostoru, dok se igramo i stvaramo, lako se i inspirišemo.

Na radiinicama se trudimo da kod dece razvijamo i negujemo kreativnost, da podstičemo maštu. Često imamo i grupni rad, što deca posebno vole. Svaka radionica je tematski osmišljena i vođena, a kompletan materijal za rad ozbezbeđen.

U goste nam dolaze umetnici, a i mi rado posećujemo beogradske izložbe. Osim toga, organizujemo i izložbe naših polaznika.  Termini radionica su subotom, od 10 do 12h, i od 12 do 14h. Prvi čas je besplatan. Za sve dodatne informacije možete pozvati Jelenu Petrović koja vodi radionice