Naš tim

marija

Marija Plavša

Direktor
Doktor filoloških nauka, profesor engleskog jezika i književnosti - Moj je posao da obezbedim da svi polaznici našeg centra imaju odličnu nastavu na kojoj će zabavnim, inovativnim i individualnim pristupom naučiti strani jezik. Ovaj predivni zadatak mi omogućava da istovremeno budem na samoj nastavi gde se “predstava odvija”, ali i iza kulisa “u procesu pravljenja predstave” sa kolegama. Zadovoljna lica polaznika su moj najjači i nepresušni izvor inspiracije za nove poduhvate. Oni su sastavni deo našeg centra, koautori svih aktivnosti koje se u njemu odvijaju. Ona poznata da “kompaniju čine ljudi” može se videti kroz sinergiju koja vlada među članovima našeg divnog tima.
Suzana

Suzana Radoš

Dipl. menadžer za ekonomiju
Moj posao je da kordiniram između profesora i polaznika nešeg edukativnog centra. Ovaj posao me inspiriše zato što mi pruža mogućnost usavršavanja veštine komunikacije, interakcije i boljeg razumevanja međuljudskih odnosa. Kroz iskren osmeh najmlađih polaznika uživam u lepoti ovog posla.
irena

MA Irena Domazet

Profesor engleskog jezika
Uzivam u radu u nastavi, jer svaki dan donosi neka nova iskustva, a osmeh zadovoljnih polaznika je tu da upotpuni ljubav prema ovom poslu. U svoj nastavni odnos nastojim da unesem vedrinu, pozitivan stav prema jeziku i zanimljiv pristup pri koriscenju istog. Kao "ticr", "Morna", "Kristina" i "Irenica" sa svojim ucenicima rado delim mnoge lepe i simpaticne trenutke.
silvija

MA Melanija Savić

Profesor engleskog jezika
Rad u nastavi me ispunjava, jer je svaki novi dan i čas prepun novih avantura i iskustava. Moj posao je da naučim polalaznike ne samo engleski jezik, već i da razvijem kod njih ljubav prema učenju i školi. Trudim se da polaznicima kroz razne aktvivnosti približim jezik, kulturu i želju da saznaju nešto novo i istražuju sami.

MA Jelena Kaurin

Profesor jezika i književnosti
Još u osnovnoj školi sam otkrila ljubav prema jezicima i sposobnost da svoje znanje prenesem drugima. Vremenom je ta ljubav postala moja profesija. Uzivam da predajem i ta pozitivna energija i odnos prema poslu doprinose da se moji polaznici prijatno osećaju u učionici. Najsrećnija sam kada mi polaznici kažu da su zbog mojih časova zavoleli jezik za koji su ranije mislili da je nesavladiv.

MA Ana Janjević

Profesor jezika i književnosti
Trudim se da svoju ljubav prema jezicima prenesim i na učenike, da ih inspirišem i ohrabrim da uče još novih jezika i tako bogate sebe. Uživam u radi sa njima, da im kroz igrice i priču dočaram i približim kulturu i jezik daleke drevne civilizacije.

Jelena Novaković

Profesor nemačkog jezika
Moj posao je da naše polaznike naučim nemačkom jeziku. Trudim se da im na zanimljiv način, kroz igru i konverzaciju, učenje jezika učinim jednostavnim i zabavnim.

Mirjana Avramović

Brainobrain instruktor
Brainobrain je izuzetan program koji pruža mnoge mogućnosti za razvoj i usavršavanje dece. Moj posao je da na što bolji način svojim znanjem i iskustvom u radu sa decom doprinesem tom cilju. Brainobrain je mesto gde se dešava eksplozija ideja, gde se naše neuronske mreže bogate putevima i vezama koje ostaju za ceo život. Moć tih veza može osetiti samo nastavnik koji svet gleda očima deteta. Svako dete je nežni pupoljak, a moj životni poziv shvatam kao doprinos da se svako od njih razvije u prelep cvet. U baštama prepunim cveća najviše latice šire deca Brainobrain programa.