ŠKOLA MAYFLOWER

Mayflower, škola engleskog jezika, osnovana je 2013. godine sa ciljem da omogući svim polaznicima da uz pristupačnu cenu upoznaju i savladaju engleski jezik. Trudimo se da na našim časovima omogućimo da svaki polaznik prevaziđe poteškoće u učenju stranog jezika, progovori strani jezik bez mnogo muke, uživa, oseća se prijatno i opušteno.

Edukativni centar Mayflower se bavi organizovanjem nastave stranih jezika za decu i odrasle polaznike. Primarno smo orijentisani na nastavu engleskog jezika za decu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta.

Trenutno naše kurseve pohađa više od 200 zadovoljnih polaznika.

Nastava se zasniva na kreativnim, interaktivnim aktivnostima koje uključuju grupne diskusije, glumu, vežbe u parovima, muzičko-jezičke zadatke…

Cilj svih aktivnosti je inspirisati decu i omogućiti im način da progovore engleski jezik sa lakoćom.

Naši polaznici imaju prilike da rade sa profesorima koje odlikuje ne samo velika ljubav prema jeziku i pozivu predavača, već i velika motivacija i istrajnost u tome da svaki polaznik naše škole bude zadovoljan. Akcenat stavljamo na kvalitet nastave, na posvećenost samih profesora i na krajnje zadovoljstvo naših polaznika, u pogledu ne samo nastave već i atmosfere, krajnjih rezultata i sveobuhvatnog vremena provedenog u našoj školi. Težimo tome da izgradimo poverenje između profesora i polaznika i da oni sami imaju aktivno učešće u nastavi, formiraju sebe kao ličnosti i razviju dodatne veštine dok provode vreme u našoj školi.

Današnji ubrzan tempo života ne ostavlja mnogo vremena za dodatno usavršavanje i dodatne aktivnosti. Zbog toga mi poštujemo vaše vreme i svakome ko nam ukaže poverenje pružamo kvalitetnu uslugu, zasnovanu na ispunjavanju jezičkih potreba, po pristupačnoj ceni i uz maksimalnu posvećenost celog kolektiva.

Upotreba stranih jezika, a pogotovo engleskog, postala je naša svakodnevica, ali je ipak  izuzetno važno da se on pravilno koristi, odnosno da se znanje i jezičke veštine stalno usavršavaju. Korišćenjem najsavremenijih metoda i udžbenika, konstantim inovacijama, i neumornom motivacijom trudimo se da premostimo sve prepreke u prenošenju znanja i savlađivanju jezika. Mayflower teži da dostigne najviše standarde u pružanju svojih usluga.

Drugim rečima, naši kursevi su detaljno osmišljeni da zadovolje najrazličitije potrebe za komunikacijom na engleskom jeziku.

 

BRAINOBRAIN mentalna aritmetika

Pored toga, u okviru centra sprovodi se i program mentalne aritmetike Brainobrain.

Program Brainobrain je namenjen razvoju intelektualnih i životnih veština kod dece uzrasta od 4 do 14 godina.

Rezultati programa se odnose na brže i efikasnije učenje, razvoj koncentracije, fokusiranosti, memorije, veština vizualizacije i kreativnosti, jačanja  samopouzdanja i samodiscipline.

BrainOBrain metodologija se zasniva na primeni VAK (vizuelno auditivno kinestetički) metode u mentalnoj aritmetici i NLP (neuro-lingvističko programiranje) aktivnostima za decu.

Rekli su o nama 

Divni ste, kreativni i puni razumevanja!

Nećemo vas menjati. 

Mislim da je ovaj engleski super. Da je Danica jako napredovala otkad je ovde.

Ona se jako zabavlja i rad sa  nastavnicama je jako kreativan.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.