Naša priča

Mayflower kao majski cvet ili Mayflower kao brod, pitanje je koje nam naši polaznici često postavljaju. Odgovor leži u simbiozi ova dva prevoda. Priča ide ovako… Jednog dana je profesorka engleskog koja je do tada podučavala učenike uvek sa elenom i entuzijazmom i verom da svakog može naučiti ovaj divni jezik, odlučila da zaplovi u nove vode koje su, činilo se, obećavale novi svet nastave engleskog, rasterećen od uobičajenih metoda podučavanja. Energija koja ju je pokrenula bila je i dalje pozitivna, ali sveža, sa mnogo više boja, ideja i želja. To je bila energija nikad do tada viđenog cveta koji otvara svoje raznobojne latice, spreman da svetu pokaže svoju lepotu. Te davne 2013. godine je sa njom na plovidbu krenulo 8 malih cvetića. Rasli su zajedno kao što je i Mayflower, škola engleskog, porasla sada do edukativnog centra koji pruža podučavanje ne samo engleskog, već više stranih jezika, ali i druge usluge za decu poput mentalne aritmetike, programiranja i usluga logopeda za decu. I nema samo 8 cvetića… Sada preko 200 mališana svake godine započinje put učenja engleskog sa nama.

U edukativnom centru Mayflower nisu zapostavljeni ni odrasli polaznici… Mnogo njih savladava svoje prve poslovne fraze na stranom jeziku upravo u našem centru. Pripremimo za međunarodne ispite veliki broj polaznika i svima im poželimo srećan put u svetlu budućnost gde će primenjivati jezička znanja koja smo im mi pružili.

Iako imamo samo jedan centar, jedan brod, njegova je posada neprocenjivo vredna, a kurs kretanja jasno utvrđen i od strane polaznika odobren i potvrđeno uspešan i dobar. Naša priča je veoma poučna i inspirativna i, što je još važnije, ona se nastavlja…

Zašto izabrati našu školu jezika za decu?

  • Iskusni i stručni nastavnici
  • Interaktivne i zabavne lekcije
  • Personalizovani pristup za svakog učenika
  • Priprema za polaganje međunarodnih jezičkih ispita
  • Fleksibilni rasporedi časova